Nederlands English Deutsch
Westra Watersport

Wellicht een vreemde eend in de Westra bijt, maar toch hierbij uw aandacht voor een geslaagd product in aluminium uit onze eigen fabriek. Mede ook een bewijs van onze expertise en vakmanschap als gaat om aluminium bouw: 
de Westra Tjotter 770.

Ontworpen aan de hand van een authentieke Friese tjotter maar dan in een moderne uitvoering. Geen rondbodem maar een knikspant. Met name de kop en het achtervlak heeft de romp een mooie volle vorm gekregen. Er is een loefbijter toegevoegd uitgestrookt in een doorlopende scheg ter verbetering van zowel koersvastheid als stabiliteit. 

Door gebruik te maken van aluminium is deze tjotter oersterk, onderhoudsarm en uitstekend beschermd, zelfs zonder een verfsysteem.

De Westra Tjotter 770 kan worden geleverd in verschillende uitvoeringen: open, open met zeil, kajuit en kajuit met zeil. 
Nieuw zijn de WT 570 (casco-uitvoering), de Westra Fisch & Fun en de elektrisch aangedreven uitvoeringen.

Geinteresseerd? 
Kijk voor alle details, uitvoeringen, prijzen en aanbiedingen op:


www.westratjotter.nl

Watersport Watersport

WESTRA BV gecertificeerd NEN EN ISO 3834-2
WESTRA BV is in juni 2015 door TÜV Nederland beoordeeld en gecertificeerd voor de uitgebreidste categorie, de EN ISO 3834-2, waarbij de 2 staat voor de meest uitgebreide kwaliteitseisen. Hiermee voldoet WESTRA BV Roestvaststaalindustrie aan de hoogste eisen op het gebied van lastechniek. Jaarlijks vindt er een audit plaats door de TUV. Ook in 201...
WESTRA BV gecertificeerd NEN EN 1090-1
WESTRA vervangt fabriekslampen door LED
KAM-coördinator
Koploperproject